img_groepen.jpg

Popo's Groepsarrangement

In de ontelbare dorpjes van Mexico wordt er elke dag wel feest gevierd.
Er is altijd iets te vieren en anders wordt er wel wat verzonnen. Grote groepen Mexicanen zitten met zijn allen tot diep in de nacht aan lange tafels in het midden van het dorpsplein. Omringd door vrolijke en kleurrijke huisjes en bij ondergaande zon, wordt er gedronken, gegeten en gelachen.

Om als Nederlander deze sfeer te proeven moest je tot voor kort zeker 10 uur vliegen en je weg kennen in Mexico. Maar wij weten zeker dat u met uw groep het gevoel zal hebben dat u op die mooie warme zomeravond op dat prachtige Mexicaanse dorpsplein met uw vrienden aan het dineren bent. Wij raden u ons speciale Popo-groeps arrangement aan, waarbij u het beste krijgt en wij garant kunnen staan voor de Popo kwaliteit, hoe groot uw groep ook is.


Ons arrangement


Voorgerecht € 6,- pp

Ons uitgebreide Mexicaanse tapasbuffet op tafel gepresenteerd, met vele soorten mooie tapas en grote borden met kaas gegratineerde nachos.


Hoofdgerecht

A la carte, iedereen van de groep kiest van de menukaart een hoofdgerecht naar keuze, ook bij grote groepen!


Nagerecht € 6,- pp

Het inmiddels befaamde grand dessert: grote borden overdadig gevuld met al het zoets dat Mexico te bieden heeft!

Vraag naar  Haico, Koen, Lotte of Benny

 

Workshops, vrijgezellenfeestjes en groepsuitjes in Deventer

Als speciale service voor groepen, zijn wij een uniek samenwerkingsverband aangegeaan met het Deventerse evenementenbureau Diner & Doen, die echt voor hele leuke prijzen steengoede workshops organiseert.

Een greep uit hun assortiment:

Kookworkshop:
Kook in ontspannen sfeer met uw groep een heerlijk diner! Culinair genieten, gezellig kletsen, drankje erbij, lekker ongedwongen bezig zijn. Keuze uit vele soorten internationale keukens, doordat wij samenwerken met koks van verschillende nationaliteiten: Indiaas, Perzisch, Spaans, Thais of Sallands bijvoorbeeld!

Canadees Kano varen:
Zachtjes peddelend in de mooie en stille wateren van Nederland. Want ons land is zoveel mooier dan u denkt! En de beste manier om dat mee te maken, is vanuit een Canadese kano! Maar u zult ook gewoon heel veel plezier beleven en veel lachen, een leuke buiten-activiteit!

Salsa workshop:
Een Zuid-Amerikaanse, hartelijke en humoristische instructrice maakt uw groep helemaal gek met een vlammende salsa-workshop. Zij krijgt zelfs bij de meeste stijve Hollander de heupen los. Als u nog nooit gedanst heeft, of dat het juist uw passie is: het maakt echt allemaal niets uit.

Djembé:
Onder leiding van een vriendelijke en gedreven djembé-instructeur ontdekt u met uw groep de eeuwenoude trommeltechnieken. Het ritme wordt snel opgenomen door uw groep en u zult meemaken dat u gezamenlijk met een fantastisch vlammend muziekstuk de workshop beëindigt.

Buikdansen:
Professionele en gedreven instructrices organiseren een weergaloze en supervrolijke buikdansworkshop. Geniet van de exotische klanken!

Workshop mozaïek:
Van een vrolijke instructrice krijgt u uitleg over de eeuwenoude en Mediterrane kunst van het mozaïek! Vervolgens gaat u zelf aan de slag en uiteraard neemt u als trotse kunstenaar het eindproduct mee naar huis.

Cocktail cursus professional:
Geheel gericht op het maken van verschillende soorten cocktails. U maakt na de korte en professionele uitleg en introductie in de cocktailtechnieken zelf een paar fantastische, smaakvolle en originele cocktails!

Viboshow:
Een giller van een activiteit. Alle soorten van brommende en vibrerende speeltjes en apparaten worden uitgelegd en mogen worden vastgehouden.

Auto sleutelen voor vrouwen:
Op een echte auto krijgt u op humoristische wijze les van een stoere maar super aardige jongedame in de basistechniek van een auto. En dan... gaat u zelf aan de slag met het gereedschap.

Workshop striptease (ook wel sportease):
Door een goede, enthousiaste en sportieve instructrice worden de basisprincipes van een goede striptease uitgelegd en voorgedaan, waarna u zelf aan de gang kunt!

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u ons bellen, maar u kunt ook direct contact opnemen met het evenementenbureau zelf:

www.dinerendoen.nl, Tel: 06-55807796

Op hun site zie je vele vaststaande arrangementen, bestaande uit een diner (vaak bij El Popo) en een activiteit. Maar de activiteiten zijn bij Diner & Doen ook los te bestellen tegen een lagere prijs, zodat u zelf uw Popo-diner kunt samenstellen!